We hebben het op kantoor bij De Key live getest met enkele studenten, en ze doorliepen het proces in slechts enkele minuten. “Net zo makkelijk als internetbankieren”, merkte één van de studenten op terwijl deze de deur uit liep.

“Net zo makkelijk als internetbankieren”Studenten die als eerste eindigen voor een woning bij De Key hoeven niet meer langs te komen bij De Key. Ze worden nu per e-mail uitgenodigd om op www.dekey.nl de benodigde documenten te uploaden. Bij goedkeuring kunnen zij online het huurcontract ondertekenen. De sleutels van de woning ontvangen de studenten bij het welkomstgesprek op de nieuwe woning.


Voor nu zijn het alleen nog studenten die online het huurcontract ondertekenen. De Key doet ervaring op met deze manier van contracten afsluiten. Op een later moment wordt dit ingezet bij andere huurders van De Key.


Een student test het tekenen van het huurcontract op kantoor bij De Key
Een student test het tekenen van het huurcontract op kantoor bij De Key

Betaaloverzicht

Naast het online tekenen van het huurcontract zijn er ook andere functionaliteiten live gegaan. Huurders van De Key kunnen nu inloggen om het betaaloverzicht te bekijken. Hier is te zien welke betalingen er gedaan moesten worden, wanneer de betalingen zijn gedaan en de mogelijkheid om de huursamenstelling per maand te bekijken. Wanneer er nog een bedrag open staan kan deze direct betaald worden. Kun je dit niet betalen? Dan kan er direct gekeken worden of het mogelijk is om online een betalingsregeling te treffen.

Gegevens aanpassen

Het online aanpassen van persoonlijke gegevens is fors uitgebreid. Een huurder kan nu onder andere het e-mailadres, wachtwoord, IBAN, telefoonnummer en postadres aanpassen.

24/7 service

Door ons online aanbod van services uit te breiden zorgen we ervoor dat huurders 24 uur per dag, zeven dagen per week hun zaken met De Key kunnen regelen.  Tijdswinst voor de huurder én voor De Key. Dit geeft ons weer meer tijd om te investeren in persoonlijk contact op maat zoals bij het welkomstgesprek. We spelen in op de behoefte van de huurder en blijven zo scherp op de ontwikkelingen rondom online dienstverlening.


Huurder bij De Key? Bekijk je gegevens of betaaloverzicht.

Deel dit artikel: