Met deze projecten speelt De Key in op de woonwensen van toekomstige huurders. Want De Key richt zich op passende, betaalbare woningen voor jonge starters binnen en nét buiten de ring A10.

Pieter Vlaming

Studenten thuis in Dapperbuurt

Pieter Vlaming

De bouw van 145 zelfstandige huurwoningen voor studenten. Hoek van de Pieter Vlamingstraat, de Pontanusstraat en de Von Zesenstraat (Oost). 19e-eeuwse uitstraling die aansluit bij de Dapperbuurt. Inclusief fietsenstalling voor bewoners en een bedrijfsruimte.

Lees meer over Pieter Vlaming

DC van Hall

Nieuw leven in een oude buurt

DC van Hall

Plan voor renovatie van het bedrijfsverzamelgebouw in de Donker Curtiusstraat, nieuwbouw aan de Kostverlorenvaart en renovatie van het Merkelbachgebouw in de Van Hallbuurt.

Het doel: een nieuwe, levendige plek voor woonstarters, ambachtelijke ondernemers en horeca. Het plan wacht nog op officiële goedkeuring.

Lees meer over DC van Hall

Zuidblokterrein

Voor woonstarters

Zuidblokterrein

Bouw van 844 studentenwoningen en 335 starterswoningen in de sociale en vrije sector. Plus horeca-, kantoor- en bedrijfsruimte. Op het grasveld grenzend aan de Maassluisstraat en de Voorburgstraat in Nieuw-West. De bouw van 220 studentenwoningen (1e fase) is gestart. Speels gebouwd, duurzaam en divers.

Lees meer over het Zuidblokterrein

Startblok Riekerhaven

Springplank voor woonstarters

Startblok

Bouw van 565 wooneenheden voor jongeren uit Nederland én jonge vluchtelingen die net een verblijfsvergunning hebben gekregen (statushouders). Aan de ring A10, Nieuw-West. Springplank voor een nieuwe generatie in de Amsterdamse samenleving. De eerste sleutels zijn inmiddels uitgereikt.

Lees meer over Startblok Riekerhaven

Columbusplein

Veiligheid en comfort voorop

Columbusplein

Groot onderhoud aan 358 woningen en 26 bedrijfsruimtes in de Baarsjes. Samen met bewoners is een plan gemaakt. Aanpak van buiten- en binnenzijde met veiligheid en comfort als doel. Als 70% van de bewoners instemt, wordt een planning gemaakt en start het onderhoud begin 2017.

Lees meer over onderhoud Columbusplein

 

Nieuwsgierig naar andere nieuwbouwprojecten, renovatiewerkzaamheden en groot onderhoud door De Key? Bekijk ons overzicht met alle lopende projecten.

Deel dit artikel: