Deelnemers kregen thuis de materialen om met de cursus mee te doen. Vervolgens konden zij via een videobelverbinding de instructies van Judy volgen die haar presentatie in de algemene ruimte van Lieven gaf. Bekijk hieronder een videoverslag van deze eerste kunstworkshop in Lieven.

 

Kunst in Lieven

Lieven 4 is voor bijna- of net afgestudeerde kunstenaars van 23 tot en met 27 jaar. Deze fase van Lieven bestaat uit 40 zelfstandige kunstenaarswoningen met een gebruiksoppervlak van 43 en 46 m2. Woonstichting De Key werkt voor fase 4 van Lieven samen met WOW Amsterdam. WOW zorgt voor de werving van kunstenaars. De kunstenaars zetten zich binnen Lieven in om onder andere cursussen te organiseren.

Zuiderkerkprijs

Lieven in Amsterdam Nieuw-West is één van de drie genomineerden voor de Zuiderkerkprijs. Een uniek woonconcept waar straks 1200 woonstarters een plek vinden. Lieven is een project van Woonstichting De Key, waarvan blokken 2 tot en met 5 zijn ontworpen door Arons en Gelauff architecten. De uitreiking van de Zuiderkerkprijs is donderdag 10 december vanaf 17.00 live te volgen via deze link.

Deel dit artikel: