De oppervlakte van de 309 woningen ligt tussen de 30 en 50 m2. Noorddok bestaat uit drie gebouwdelen van 9, 11 en 15 verdiepingen. De hoger gelegen verdiepingen bieden een adembenemend uitzicht over een uniek stukje Amsterdam. Op de begane grond zijn 18 parkeerplaatsen te vinden die bij de woningen horen. Op de 1e verdieping bevinden zich bergingen en een inpandige fietsenstalling.

 

Alle appartementen zijn gasloos, aangesloten op stadswarmte en uitgevoerd met vaatwasser en keramische kookplaat. Als je gaat voor een woning in Noorddok onderteken je een jongerencontract; dit is een tijdelijk contract met een looptijd van maximaal 5 jaar. Je behoudt je inschrijfduur op Woningnet.
Lees verder onder de foto’s

NDSM-werf

Het gebouw Noorddok staat precies tussen het IJ en de Mt. Lincolnweg. Het gebouw ligt direct aan twee hoofdtoegangswegen van NDSM-werf en is makkelijk te bereiken met OV. De pont naar Amsterdam Centraal Station ligt op loopafstand.

Reageren?

Dat kan vanaf 20 januari 2020 via de advertenties op WoningNet. De eerste bewoners ontvangen eind maart/begin april de sleutel.

Meer informatie

In de app ‘De Key Starter’ vind je alle informatie over de woningen met foto’s en video.
Apple Store
Android/Google Play Store

Deel dit artikel: