Ties woont anderhalf jaar in studentencomplex Bijltjespad en heeft zich inmiddels goed laten zien. “Afgelopen zomer heb ik vrijwillig het zomerfeest georganiseerd met de studentbeheerders. Daarnaast heb ik die avond ook voor de muziek gezorgd als DJ. Ik had toen net besloten om meer met muziek bezig te zijn.”

“Ik vond in die tijd dat er te weinig gebeurde tussen studenten van verschillende eenheden. Ik was studentenflat Uilenstede gewend waar je makkelijker studenten van andere eenheden tegen komt op feestjes of in de gezamenlijke kroeg. Omdat ik de beschikking had over een nieuwe geluidsset leek het mij leuk om iets te organiseren voor ons wooncomplex. Zodoende heb ik contact opgenomen met de studentbeheerders.”

Sindsdien heeft Ties de smaak te pakken. “Ik wil graag meer voor de buurt gaan betekenen. Ik wil meer evenementen organiseren en buurtgenoten verbinden met mijn muziek.”

150 jaar betrokken bewoners

Al 150 jaar zet De Key zich in voor betaalbare huisvesting in Amsterdam. We willen graag dat onze huurders prettig wonen. En betrokken bewoners zijn van onschatbare waarde voor een fijne leefomgeving. Maar wie zijn die betrokken bewoners eigenlijk? En wat doen ze dan allemaal? De Key brengt op verzoek van buren of buurtgenoten een bloemetje langs. Ken jij of ben jij zo’n betrokken (buurt)bewoner? Laat het ons weten!

Deel dit artikel: