Vanaf 9 april kun je op Woningnet reageren op één van de 28 portiekwoningen met drie kamers en een woonoppervlak van 50 tot 55 m2. Vanaf 30 april kun je reageren op de overige 148 woningen.

Lieven fase 3 bestaat straks uit 176 zelfstandige woningen en 30 onzelfstandige woningen met gedeelde voorzieningen. De eerste oplevering is naar verwachting vanaf de derde week van juni 2019. Fase 3 bestaat uit verschillende type woningen. Voor ieder wat wils! Van portiek- tot ‘dekwoningen’, galerij- en corridorwoningen. Bekijk de Woningnet advertenties hier! De advertentie staat er vanaf 9 april zes dagen op.

Uitgebreide informatie en plattegronden vind je hier!

 

Plattegronden studentenwoningen fase 2 beschikbaar

Ook studenten kunnen een reminder in hun agenda zetten. De studentenwoningen van fase 2 verschijnen begin juni 2019 op Studentenwoningweb. Het gaat hier om 52 studio’s, stuk voor stuk met een (eigen) badkamer en een open keuken. De oplevering voor fase 2 is naar verwacht rond half juli 2019.

Meer informatie en plattegronden van fase 2.

Over Lieven

Lieven is een plek waar de buurt kan samenkomen en waar volop ruimte is voor verschillende activiteiten, bedacht door bewoners én buurtbewoners. Ongeveer 1200 woonstarters van 18 t/m 27 jaar huren straks een woonruimte in Lieven. Bewoners zorgen samen met hun buren, voor hun eigen woonplek en omgeving. Buren leren elkaar kennen en helpen elkaar vooruit in Amsterdam.

Meer informatie over Lieven

Deel dit artikel: