Waarom doet Lieven de Key bewonersonderzoek?
Lieven de Key wil de wensen en meningen van haar bewoners over hun woning, woonomgeving en onze dienstverlening in kaart brengen. De uitkomsten van het onderzoek nemen we mee in onze plannen voor de komende jaren en gebruiken we om onze dienstverlening te verbeteren. Het bewonersonderzoek is een samenwerking tussen de Amsterdamse woningcorporaties (de Alliantie, Eigen Haard, Rochdale, en Stadgenoot en Ymere) en wordt uitgevoerd door Direct Research.
 
Hoe doen we het bewonersonderzoek?
Bewoners in Amsterdam en Diemen ontvangen een e-mail van onderzoek@mailing.lievendekey.nl met een link naar de vragenlijst. De vragenlijst kan in vier talen worden ingevuld. Het beantwoorden van de vragen duurt ongeveer 20 minuten. De reacties zijn anoniem. Lieven de Key kan de antwoorden dus niet koppelen aan een naam of adres. We streven naar ongeveer 5.000 tot 6.000 ingevulde vragenlijsten zodat voldoende bewoners vertegenwoordigd zijn. In 2023 delen we de belangrijkste resultaten met de deelnemers en op onze website actueel.dekey.nl.
 
Win een maand gratis huur
Onder de deelnemers verloot Lieven de Key drie keer een maand gratis huur. De drie gelukkigen krijgen begin volgend jaar bericht.
 
Vragen?
Heb je vragen of wil je meer weten over het Lieven de Key bewonersonderzoek. Neem dan contact met ons op via onderzoek@lievendekey.nl.

Deel dit artikel: