“Ik heb vijf jaar in Londen gewoond en gewerkt. Drie jaar geleden ben ik terug gekomen en ben ik weer bij mijn ouders in Diemen gaan wonen. Het was wel fijn om weer bij ze te zijn, maar nu wilde ik toch iets voor mezelf. Hier heb ik eindelijk een eigen plekje. Ik noem dit mijn poppenhuisje, het is genoeg voor één persoon. Nu is het nog een beetje kaal. Ik ben gewoon erin getrokken, ik zie wel hoe het vorm gaat krijgen.”

“Over vijf jaar komt er vast wel weer iets moois op mijn pad. Ik heb daar zeker vertrouwen in. Ik zie het allemaal wel. Ik ben best avontuurlijk, dus ik maak nooit plannen voor de langere termijn. In ieder geval weet ik dat ik dan niet voor iemand anders wil werken, ik ben graag mijn eigen baas. Naast mijn deeltijdstudie Creative Business aan de HvA werk ik nu nog bij een bedrijf voor bouwmaterialen. Ik heb met een vriendin aan eigen zaakje opgezet: Socially Content. We geven advies hoe je je goed kunt profileren via social media. We hebben net een atleet geholpen met een goede strategie.”

Van bedrijfsruimte naar jongerenwoning

In een voormalige bedrijfsruimte onderin een woongebouw op Wittenburg maakte De Key starterswoningen: 4 tweekamerwoningen, 6 studio’s en een woning met twee onzelfstandige eenheden. De woningen zijn gasvrij: ze worden verwarmd met een warmtepomp. Lees hier meer over deze bijzondere woningen!

Deel dit artikel: