Opknapbeurt

Naast het vernieuwen en isoleren van kopgevel, achtergevel en kozijn, knapt De Key het trappenhuis en de galerij van de flat op. Ook vernieuwen we het balkon, verwijderen we asbestbeplating en krijgt de flat een schilderbeurt. Na het onderhoud ziet de flat er weer fris en netjes uit. Ook is het comfort in de woningen verbeterd.

Inloopbijeenkomst bewoners

Ruim 40% van de bewoners bezocht de inloopavond en heeft informatie over het onderhoud meegekregen. Tijdens de inloopbijeenkomst vertelden medewerkers van De Key over de werkzaamheden en wat dit voor bewoners betekent. Architecten van AG – architecten waren aanwezig om het ontwerp toe te lichten. Bewoners die niet aanwezig waren hebben de informatie inmiddels ook ontvangen.

Instemming bewoners

Het is belangrijk dat bewoners weten wat er gaat gebeuren aan de flat en dat ze instemmen met de werkzaamheden. Pas als er minimaal 70%  instemming is van bewoners kunnen we starten met de werkzaamheden. Bijna iedereen die op de inloopbijeenkomst was heeft na afloop ingestemd met de werkzaamheden. Bewoners hebben tot begin juli de tijd om hun stem door te geven.

 

 

Deel dit artikel: