Half januari ging De Key van start met het opfrissen van Sarphatistraat 145-157. Onder andere het houtwerk aan de buitenzijde van het gebouw werd geschilderd, en het gehele gebouw gereinigd. Alle trappenhuizen zijn gesausd in geel en paars en de liften zijn aan de binnen –en buitenzijde geschilderd. Ook werden er kleine zaken opgepakt als gevelbeplating, verlichting en enkele tochtstrippen. In beide trappenhuizen is een voorziening voor postpakketjes gemaakt. Zo voorkomen we dat deze op de trap of elders in het trappenhuis terecht komen.

Tijdens de werkzaamheden hielden de Resident Assistants (Nederlandse studenten die internationale studenten begeleiden), contact met de beheerder in een gezamenlijke appgroep. Hierdoor was het mogelijk om bij eventuele klachten of opmerkingen snel te schakelen.

Onderhoud voor de stad

Planmatig onderhoud, mutatieonderhoud, verbeterprojecten, brandveiligheid en ander onderhoud. De Key levert met regelmaat nieuwbouwwoningen op in de stad. De huur zetten wij onder andere in voor onderhoud. Op deze manier zorgen we ervoor dat onze woningen in Amsterdam netjes bij staan.

Deel dit artikel: