De aanwezigen – waaronder het Huurdersplatform, de gemeente, buurtbemiddeling en enkele bewonerscommissies – reageerde positief op onze nieuwe koers ‘Ruimte voor evenwicht’.


Evenwicht  herstellen

In Zandvoort besteden we de komende jaren extra aandacht aan jongeren en ouderen omdat het evenwicht in de bevolkingssamenstelling tussen jong en oud uit balans is. De groep oudere bewoners zal de komende jaren groeien terwijl jonge huishoudens hun plek in Zandvoort niet weten te vinden. Dat betekent dat we woonkansen bieden voor jonge huishoudens en zorgen dat ouderen zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen. Samen met bewoners en gemeente zoeken we naar manieren waarop we dat het beste kunnen doen.


Vertrouwde dienstverlening

Naast de extra aandacht voor het evenwicht tussen jong en oud blijven we natuurlijk doen wat u van ons mag verwachten. Het verhuren, onderhouden en beheren van sociale huurwoningen. Daarnaast brengen we onze dienstverlening steeds dichterbij. Digitaal via onze website waar bewoners veel zelf kunnen regelen. En persoonlijk met beheerders en vakmannen.

Bekijk op onze website ook de animatie over onze koers in Zandvoort of download het koersdocument.

Deel dit artikel: