Twee weken geleden zorgde storm Eunice voor veel schade in Nederland, ook aan de woongebouwen van Startblok Riekerhaven. Doordat de elektra vervolgens werd afgesloten, logeerde een deel van de bewoners tijdelijk in een hotel. 

We kunnen ons goed voorstellen dat bewoners geschrokken zijn door de kracht van de storm en de schade aan hun woongebouw. Dat geldt ook voor ons.  

De afgelopen twee weken is hard gewerkt aan reparaties om de woningen wind- en waterdicht te maken. Inmiddels kunnen alle bewoners gelukkig weer terug naar huis. We werken ook aan een plan voor de lange termijn om het dak te herstellen. Wanneer we kunnen starten met grootonderhoud is afhankelijk van levertijden van materialen. Zodra we meer weten brengen we onze bewoners op de hoogte. 

Een aantal huurders is de actiegroep RentStrikeRiekerhaven gestart. Graag gaan we met hen in gesprek over de zorgen die zij hebben over het wonen in Startblok Riekerhaven. We hebben vertrouwen in een goed gesprek en bouwen graag met onze huurders aan een fijne community.  

 

 

Meer weten


Lees meer over het Startblok-concept: ‘Vijf jaar Startblok Riekerhaven’.

 

Vragen?


Neem contact met ons op.

Deel dit artikel: